Marloes de Bont

Marloes de Bont, CDA De Stichtse Rijnlanden

 Re: Waterlelie Website vraagt vrouwen nieuws

Marloes de Bont, 12 februari 2015

dag anita, ik schaam mij te moeten zeggen dat voor het cda 1 dame staat ergens rond plaats 10. ik ken haar niet. op geen van de door jou gestelde vragen kan ik positief antwoorden. ik word er echt heel erg verdrietig van. ook ik sta als lijstduwer op de lijst maar wil echt niet meer terugkomen. voer dus geen campagne.

ik wens jullie heel veel waterlelies toe voor de volgende periode.  ik heb mijn deelname aan de waterlelies heel erg leuk maar vooral leerzaam ervaren. dat afscheid van de waterlelies valt mij zwaar. juist vanwege de goede contacten met erg enthousiaste mede waterschapsbestuurders.

ik heb genoten. het gaat jullie goed!!!

met een heel hartelijke groet,

marloes de bont

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden  namens  cda

Beste Marloes, het ga je goed!

Bedankt voor je bericht.

Ook voor mij waren de waterleliebijeenkomsten super motiverend.

De vorige verkiezingen deed ik vooral als lijstduwer mee. Daarna als fractieondersteuner bij het waterschap betrokken gebleven. En welkom bij de waterleliebijeenkomsten.

Pas sinds een paar maanden zit ik werkelijk in het Algemeen bestuur van Aa en Maas. Dankzij de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ben ik redelijk goed voorbereid.

Ditmaal ga ik wel voor een zetel in het Algemeen Bestuur van Aa en Maas. En hoop natuurlijk daarvoor genoeg stemmen te krijgen.

Samen met Aaltje Schouten, Klazien Hartog en Leonie Bruggink proberen we het waterlelienetwerk in stand te houden en in te zetten voor een evenwichtiger verhouding van mannen en vrouwen in de waterschapsbesturen.

Met vriendelijke groeten, Anita Slaats

 

 

 

Het gaat jullie goed anita. Ik vind ook dat de waterlelies een prachtfunctie hebben en een goede rol speelt tbv vrouwen in waterschapbestuur. Ik hoop dat jij een plaats krijgt in ab . Groet aan leonie en klazien.  Hartelijke groet, een goede campagne met een goede uitslag toegewenst.

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet

 

Marloes de Bont – de Krom