Debat vrouwen in waterschapsbesturen

Debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers

KNW Vrouwen Waternetwerk organiseert een debat nav de Waterschapverkiezingen 2019, met oa een keynote door Tanja Klip, dijkgraaf ws Vallei en Veluwe – donderdagmiddag 21 februari 2019 in Apeldoorn.

Het KNW Vrouwen Waternetwerk zet in 2019 de jaarlijkse netwerkbijeenkomst in het teken van de waterschapsverkiezingen.

Op 21 februari 2019 organiseren we een debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers. We zijn te gast bij Vallei en Veluwe in Apeldoorn. 

Keynote door Tanja Klip, dijkgraaf Waterschap Vallei en Veluwe, met een presentatie over vrouwen in het waterschap en vrouwen in de politiek.

Dagvoorzitter is Joke Goedhart, secretaris directeur Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

We kijken naar de positie van vrouwen in het bestuur, en de meerwaarde van een goede vertegenwoordiging vanuit de samenleving. Ook zullen we in gesprek gaan over actuele thema’s als klimaatadaptatie, circulaire economie en de interactie tussen het waterschap en de omgeving (bewoners en ondernemers).

KNW Debat: Vrouwen in waterschapsbesturen

  • datum: donderdag 21 februari 2019
  • tijd: 15:00-18:30 uur
  • locatie: Waterschap Vallei en Veluwe, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn

Organisatie
KNW Vrouwen Waternetwerk organiseert netwerkbijeenkomsten over wisselende thema’s, die open staan voor iedereen, lid of niet. Recente thema’s zijn o.a. de Blue Deal, en de rol en positie van vrouwen in de internationale samenwerking.

https://www.h2owaternetwerk.nl/waternetwerk-nieuws/debat-vrouwen-in-waterschapsbesturen